Siirry sisältöön

Osallistu

Kohtaamismedia on mahdollisuuksien runsaudensarvi. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tutustu alta osallistumisvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä – rakennetaan juuri sinun yrityksellesi oikea kokonaisuus.

Näyttelytila

Messuosallistuminen käynnistyy Messustartista 550 €, sis. sähkön perusliittymän 16A 230V (3kw), sähkönkulutuksen ja rekisteröintimaksun (mm. asiakaskutsut ja näkyvyyden messuluetteloissa).

Paikkavuokrat messuhallissa

Osaston kokoHinta/m² + alv
Rivipaikka 133 € / m2
Kulmapaikka 6-80 m2146 € / m2
Kulmapaikka 81 m2-133 € / m2

Paikkavuokra ulkoalueella

Osaston kokoHinta /m2 + alv
Ulkonäyttelytila90 € / m2

HUOM! Paikkavuokrahinnat eivät sisällä rakenteita tai muita palveluja. Erikseen varattavia palveluja ovat mm. kalusteet, voimavirta, internetyhteys, valaistus, viherkasvit, LVI-työt sekä logistiikka- ja ravintolapalvelut.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Mikäli osastolla on muita yrityksiä/organisaatioita, veloitetaan kultakin sivunäytteilleasettajamaksu, joka oikeuttaa samaan näkyvyyteen ja messupalveluihin kuin päänäytteilleasettajalla. Maksu ei koske päämiehiä tai saman konsernin yhtiöitä.

Sivunäytteilleasettajamaksu 400 €

Tapahtumassa on käytössä lisämainostilan veloitus yli 2,5 m ylittävistä rakenteista ja somisteista.

Rakennelmat yli 250 cm (sisällä): 550 €

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry -yritysjäsenille paikkavuokraan n. 5 % alennus.

Saatavana myös vaivattomia messurakennepaketteja. Kysy lisää: Nina Nurminen, myyntipäällikkö, nina.nurminen@expomark.fi, puh. 040 701 4183

Haluatko varmistaa näkyvyytesi tapahtumassa? Kysy myyntipäälliköltämme erilaisista lisänäkyvyys- ja mainospaikkaratkaisuista!