Siirry sisältöön

Miksi Energia-tapahtumaan?

Tapaat kollegoita, verkostoidut ja löydät uusia kontakteja

Energia 2024 -tapahtuma on merkittävä tiedon ja tekijöiden kohtaamispaikka. Tule tapaamaan kollegoita ja luomaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat päättäjät, asiantuntijat ja ammattilaiset. Messuilta on helppo löytää potentiaalinen yhteistyökumppani tai palvelutarjoaja.

Kuulet viimeisimmät energia-alan uutiset ja innovaatiot

Esillä on energiantuotanto aina laitosten suunnittelusta kunnossapitoon, pientuotannosta voimalaitoksiin, älykkääseen kaupunki-infraan ja kiinteistöautomaatioon. Nyt on mahdollista hankkia kokonaiskuva energia-alasta sekä siitä, missä mennään nyt ja mitä on luvassa.

Inspiroidut huippuohjelmasta

Energia -tapahtuma koostuu Energiapäivästä, Energiakongressista sekä lukuisista alan seminaareista. Messualueen ohjelmalavat tarjoavat huippupuheenvuoroja, keskusteluja, tietoiskuja ja paneeleja.

Haluamme kuulua ilmastomuutoksen edelläkävijöiden joukkoon

Haluamme omalta osaltamme edesauttaa Suomen siirtymistä hiilineutraaliin energiatalouteen. Tavoitteenamme on, että Suomen teollisuusyritykset, julkisen sektorin kiinteistöt sekä muut suurkiinteistöt olisivat hiilineutraaleja vuoteen 2035 mennessä.

Messulla mukana olevat yritykset tarjoavat uusinta tietoa sekä konkreettisia koettuja ratkaisuja muun muassa hiilineutraalin ja uusiutuvan energian tuotantoon, energian tuotannon tehokkuuteen sekä energian omavaraisuuteen ja -varmuuteen, energian käytön tehokkuuteen, kiinteistöjen energiatehokkuuteen sekä energian talteenottoon, kiinteistöautomaatioon ja älykkääseen kiinteistötekniikkaan.

Mukana on myös energiateollisuuden rahoittajia sekä mielenkiintoisia startup-yrityksiä energiasektorin eri alueilta.

Tervetuloa tutustumaan puhtaisiin ratkaisuihin!