Siirry sisältöön
Masino Industry Oy
Tuoteryhmä:
Energiantuotannon ja jakelun laitteet, komponentit ja varusteet - Energy production and distribution equipment, components and supplies

Masino Industry Oy

Osasto:
A520

Masino Industry on laadukkaiden putkistotuotteiden kotimainen toimittaja, joka valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia.

Valitse kumppani, joka hallitsee koko tuotantoketjun. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Testaamme ne vaatimustesi mukaan ja teemme aina yksilöllisen lopputarkastuksen. Näin putkistotuotteet kestävät varmasti äärimmäisissäkin käyttöolosuhteissa.

Masino Industrylta metallipaljetasaimet

Hitsauspäiset, laipalliset, nivel-, kardaani-, vetotangolliset ja painebalansoidut paljetasaimet kaikkiin teollisuuden käyttökohteisiin.

Tutustu tarkemmin valikoimaamme

Masino Industryn metalliletkut

Korkealaatuiset metalliletkut mm. höyry-, lauhde-, kaasu-, öljy- ja kemikaaliputkistoihin. Tyyppihyväksynnät eri luokituslaitoksilta.

Tutustu tarkemmin valikoimaamme

Masino Industry on osa Masino Groupia.

Masino Group on teollisuuden ja rakentamisen asiantunteva kumppani.

Palvelemme muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa.