Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Energiamessuille 2024!

Tapahtuman aukioloajat:

Ti 22.10. klo 9-17
Ke 23.10. klo 9-17
To 24.10. klo 9-16

Rekisteröidy eShopiin Kirjaudu eShopiin Näytteilleasettajan opas

Tapahtuman palvelukumppanit

Rakenteet ja kalusteet, messuosastot – Expotec Oy
Lisämyynti pakettiosastoon: Atte Rainevuo puh. 044 056 5222, atte.rainevuo@expotec.fi
Pakettiosaston rakenteelliset kysymykset: Kimmo Kuula puh. 0500 950 730, kimmo.kuula@expotec.fi

AV-tekniikka, kattoripustukset – Creative Technology Finland Oy
Kaisa Niutanen, p. 044 782 2294, kaisa.niutanen@ct-group.com

Ravintolapalvelut: Osastotarjoilut, ruoka- ja juomalipukkeet – Finnresta
Asiakaspalvelu: p. 040 504 0530, asiakaspalvelu@finnresta.fi

Siivous ja jätehuolto – SOL Palvelut Oy
Katja Poltojainen, p. 040 520 8872, katja.poltojainen@sol.fi

 

Sähkö – Messusähkö Oy
Jussi Tamminen, p. 044 366 6080, messusahko@messusahko.fi

Logistiikkapalvelut – Suomen Event Logistics
David Palomo, p. 050 430 7082, david@suomeneventlogistics.com

Vihersomisteet – Vihersisustus Bueno Oy
Johanna Helin, p. 050 911 3417, johanna.helin@bueno.fi

Tiedonkeruu, kyselylomakkeet – ContactMate Events
p. 0207 856 700, myynti@contactmate.fi

SISÄLLYSLUETTELO

Ennen heinäkuuta

 • Rekisteröidy eShopiin
 • Varaa majoitus kiintiöstämme
 • Päivitä yritysprofiili
 • Tilaa valmis pakettiosasto tai design-osaston suunnittelu ja toteutus

Elo-syyskuussa

 • Kutsu asiakkaasi messuille
 • Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut
 • Toimita otsalautateksti tai logo
 • Huolehdi osastosi turvallisuudesta
 • Ilmoita alanäytteilleasettajat
 • Lähetä kulkuluvat
 • Huomioi median edustajat
 • Markkinoi omaa osallistumistasi

Lokakuussa

 • Pysäköinti ja bussikuljetukset
 • Näytteilleasettajaklubi
 • Messutoimisto

Ennen heinäkuuta

Rekisteröidy eShopiin

Näytteilleasettajiemme uusi verkkopalvelu eShop on nyt auki! eShopin kautta voit hoitaa tilaukset ja kaikki muutkin messuosallistumiseen liittyvät tehtävät helposti ja nopeasti.

Rekisteröitymispolku:

1. Mene osoitteeseen https://eshop.expomark.fi/registration
2. Täytä pyydetyt tiedot lomakkeelle. Käytä samaa sähköpostiosoitetta mihin lähetimme tämän viestin.
3. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi tulee viesti. Vahvista käyttäjätili klikkaamalla viestissä olevaa vahvistuslinkkiä. Tilisi aktivoituu.
4. Kun olet vahvistanut käyttäjätilin, voit kirjautua sisään etusivulta https://eshop.expomark.fi/

Kirjauduttuasi palveluun näet etusivulla tuleviin tapahtumiin osallistumiset. Valitse osallistuminen ja pääset hoitamaan messuvalmisteluja.

HUOM! Aluksi vain yrityksenne ilmoittamalla yhteyshenkilöllä on pääsy eShopiin. Työtilassa voi kuitenkin jakaa käyttöoikeuksia kollegoille tai rakentajalle. Tämä tapahtuu kohdassa Lisää käyttäjiä. Kun henkilö on lisätty, hän saa järjestelmästä sähköpostin, jossa on ohjeet rekisteröitymiseen.

Varaa majoitus kiintiöstämme

Olemme varanneet hotellihuonekiintiöitä useasta Tampereen hotellista. Katso koko lista tästä ja varaa huoneet varaustunnusta hyödyntäen.

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eShopin kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja varmista näkyvyys tapatuman verkkosivuilla.

Vuoden 2024 näytteilleasettajalistaa ei ole vielä julkaistu, mutta profiilisivuja voi jo etukäteen päivittää – tiedot tulevat näkyviin, kun julkaisemme listan!

Katso ohje yritysprofiilin täyttämiseen >
(eMessukeskus toimii samalla alustalla kuin eShop, joten ohjeet toimivat täysin myös eShopin käyttäjille.)

Tilaa valmis pakettiosasto tai design-osaston suunnittelu ja toteutus

Voit tilata kauttamme valmiin pakettiosaston tai halutessasi pyytää design-osaston suunnittelua palvelukumppanimme Expotecin kautta. Pakettiosasto sisältää messustartin (sis. sähkön perusliittymän 16A 230V (3,6 kW), sähkönkulutuksen ja rekisteröintimaksun), seinät, otsalaudan, maton, valaisimet, päivittäisen siivouksen sekä rakennuksen ja purun.

Kysy lisää design-osastoista: atte.rainevuo@expotec.fi

Elo-syyskuussa

Kutsu asiakkaasi messuille – TULOSSA

Tapahtumassa on käytettävissänne eKutsu.

eKutsu mahdollistaa kutsun lähettämisen yhdellä kertaa vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia.  Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet eShop verkkopalvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi. 

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eShopista kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset ennen 13.9.2024, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

 • 13.9.2024 hinnat nousevat 20 %
 • 30.9.2024 hinnat nousevat 50 %
 • 15.10.2024 hinnat nousevat 100 %

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen aineisto@expotec.fi viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Katso aineisto-ohje >>

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille. Jokainen näytteilleasettaja on itse velvollinen huolehtimaan omien tavaroidensa vakuuttamisesta.

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita osastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eShopin kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat mahdollisimman ajoissa, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eShopiin.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Energia 2024 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 400 € + alv.

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat – TULOSSA

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eShopin kautta kohdassa Lähetä kulkulupia.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana. Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Kulkuluvat ovat maksuttomia.

Sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Lähetä lehdistötiedotteet: asiakaspalvelu@expomark.fi

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiina Aho, puh. 040 588 2974, tiina.aho@expomark.fi

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Somebannerit 2024 >>

Mediapankki täydentyy kevään aikana.

Lokakuussa

Pysäköinti ja bussikuljetus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella on runsaasti parkkipaikkoja. Parkkimaksu maksetaan paikan päällä. Näytteilleasettajille maksuton pysäköinti – lisätietoa myöhemmin! Järjestämme myös maksuttoman bussikuljetuksen Tampereen Rautatieaseman ja tapahtumapaikan välille. Aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa!

Näytteilleasettajaklubi

Näytteilleasettajien rauhallinen työskentelytila Break palvelee teitä A-hallin toisessa kerroksessa ravintola Kastrupin vieressä. Tilassa on oma langaton nettiyhteys ja tarjolla on kahvia ja teetä.

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimisto sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Messutoimiston aukioloajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.