Skip to content

UUTISHUONE

THE ENERGY EVENT
OF FINLAND
25.-27.10.2022, Tampere

Varaa osastopaikkasi nyt!

Siirtyneet messut - tietoa näytteilleasettajille

Markku Tuovinen: Asiakasarvon luomisen dilemma energialiiketoiminnassa liittyy aina asiakastarpeiden ennakointiin

Joko yrityksesi on tarttunut haasteeseen ja rakentaa määrätietoisesti tulevaisuutta yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa?

Ajankohtaisen ja mielenkiintoisen artikkelin on kirjoittanut VTT:n Senior Scientist, Markku Tuovinen, Lic.Sc. (Tech.). Markku Tuovinen on erikoistunut rakentamaan menestyksen eväitä yrityksille, innovaatio- ja liiketoimintaekosysteemeille, tutkimusyhteisöille ja tulevaisuuden kaupunkiyhteisöille.

Lue artikkeli

 

Energia 2020 -tapahtuma siirtyy syksylle 2022

Mediatiedote 25.8.2020

Energia-alan suurtapahtuma Energiamessut järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2022 Tampereella. Syy ajankohdan siirtoon on tapahtuma-alan jatkuvasti muuttuva tilanne, joka on vaikuttanut monien tapahtumien toteuttamissuunnitelmiin.

Lue tiedote

Kuva: energiamessut 2018

Jukka Leskelä: Energian ilmasto- ja teknologiamurros otetaan Suomessa tosissaan, sekä yhtiöt että käyttäjät aktiivisia toimijoita

Energia-ala käy parhaillaan läpi suuria murroksia, ja Suomessa asiaan on tartuttu asiaankuuluvalla aktiivisuudella. Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä iloitsee, kuinka ajattelu kestävästä energiankäytöstä on murtautunut positiivisella tavalla sekä yhtiöiden että kuluttajien kentälle. Lue Jukka Leskelän haastattelu ajankohtaisesta teemasta.

Lue haastattelu

Energiaviisaat teot kuuluvat kaikille – messuilta mukaan käytännön vinkit omaan työhön

Energiamessujen avauspäivän päälavan ohjelma pureutuu kaupunkien rooliin kestävän energiankäytön vetureina ja ilmastonmuutoksen torjujina. Kaupunkien energiaviisaiden ratkaisujen jalkauttamisella on suuri merkitys, sillä kaupungistumisen trendi vaikuttaa vahvasti energiankulutukseen sekä ilmastopäästöihin myös kansainvälisesti.

Lue Energiaviisaat kaupungit -hankkeen projektipäällikön, Tuomas Vanhasen, haastattelu ja tule kuulolle, kun mielenkiintoista hanketta ja sen tuloksia esitellään Energiamessujen ohjelmalavalla tiistaina 20.10.

Lue artikkeli

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä ja ratkaisuja energian kyberuhkiin

Mikko Hyppösen key note -puheenvuoro Energian kyberuhat kuullaan  keskiviikkona 21. lokakuuta. Puheenvuorossa Hyppönen kertoo käytännön esimerkkejä energiakentän kohtaamista tietoturvaongelmista ja antaa vinkkejä, miten niitä voi ratkaista.

Lue artikkeli