Skip to content

UUTISHUONE

THE ENERGY EVENT
OF FINLAND
20.-22.10.2020, Tampere

Rekisteröidy nyt!


Varaa osastopaikkasi nyt!

Jukka Leskelä: Energian ilmasto- ja teknologiamurros otetaan Suomessa tosissaan, sekä yhtiöt että käyttäjät aktiivisia toimijoita

Energia-ala käy parhaillaan läpi suuria murroksia, ja Suomessa asiaan on tartuttu asiaankuuluvalla aktiivisuudella. Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä iloitsee, kuinka ajattelu kestävästä energiankäytöstä on murtautunut positiivisella tavalla sekä yhtiöiden että kuluttajien kentälle. Lue Jukka Leskelän haastattelu ajankohtaisesta teemasta.

Lue haastattelu

 

Energiaviisaat teot kuuluvat kaikille – messuilta mukaan käytännön vinkit omaan työhön

Energiamessujen avauspäivän päälavan ohjelma pureutuu kaupunkien rooliin kestävän energiankäytön vetureina ja ilmastonmuutoksen torjujina. Kaupunkien energiaviisaiden ratkaisujen jalkauttamisella on suuri merkitys, sillä kaupungistumisen trendi vaikuttaa vahvasti energiankulutukseen sekä ilmastopäästöihin myös kansainvälisesti.

Lue Energiaviisaat kaupungit -hankkeen projektipäällikön, Tuomas Vanhasen, haastattelu ja tule kuulolle, kun mielenkiintoista hanketta ja sen tuloksia esitellään Energiamessujen ohjelmalavalla tiistaina 20.10.

Lue artikkeli

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä ja ratkaisuja energian kyberuhkiin

Mikko Hyppösen key note -puheenvuoro Energian kyberuhat kuullaan  keskiviikkona 21. lokakuuta. Puheenvuorossa Hyppönen kertoo käytännön esimerkkejä energiakentän kohtaamista tietoturvaongelmista ja antaa vinkkejä, miten niitä voi ratkaista.

Lue artikkeli