Skip to content

TAVOITA ENERGIA-ALAN AMMATTILAISET

THE ENERGY EVENT
OF FINLAND
25.-27.10.2022, Tampere

Varaa osastopaikkasi nyt!


Extranet

Tavoita energia-alan ammattilaiset

Tule näytteilleasettajaksi Energia 2022 -messuille!

Energia 2022 -tapahtuma järjestetään syksyllä 2022 Tampereella. Tule mukaan tekemään kauppaa ja kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta!

Messut ovat aidosti sosiaalinen live-media, jossa koko ala kokoontuu muutamaksi intensiiviseksi päiväksi saman katon alle tapaamaan toisiaan ja tutustumaan alan uutuuksiin. Maailman muuttuessa yhä digitaalisemmaksi, kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten arvo korostuu entisestään. Aidoissa kohtaamisissa osaajat verkostoituvat, inspiroituvat, tekevät bisnestä ja kehittävät alaa. Tulevaisuutta voi rakentaa vain yhdessä.

9 syytä miksi yrityksesi kannattaa osallistua Energia 2022 -tapahtumaan:

  1. Tapaat asiakkaasi kasvokkain
  2. Pääset luomaan uusia kontakteja
  3. Saat myyntiliidejä
  4. Voit esitellä yrityksesi uutuuksia
  5. Teet kauppaa
  6. Pääset tapaamaan alan tärkeimpiä toimijoita
  7. Yritykselläsi on mahdollisuus kohdata jopa 8000 kävijää 3 päivässä
  8. Pääset tutustumaan kilpailijoittesi tarjontaan
  9. Saat tukea messutiimiltä järjestelyissä ja tapahtuman markkinoinnissa

Energia 2022 -tapahtumassa on edustettuna koko toimiala ja kaikki energiamuodot. Tänä vuonna vietämme messujen juhlavuotta – tapahtumaa on järjestetty jo 30 vuoden ajan!

Kolmepäiväinen tapahtuma yhdistää energiantuotannon, sähkönsiirron ja energian varastoinnin, energian käyttäjät ja kiinteistöjen päättäjät saman katon alle lokakuussa. Vuoden 2020 ajankohtaisteemoina on ilmastovastuu, innovaatiot ja kiertotalous. Tervetuloa näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan energia-alan tapahtumaan!

Markkinointi:

Espomark markkinoi messutapahtumaa ja messuille osallistuva yritys omaa messuosastoaan. Osallistumista kannattaa markkinoida jo etukäteen, jotta asiakkaat osaavat tulla osastollesi.

Sen lisäksi, että kerrot muun markkinoinnin ja mainonnan yhteydessä, että yrityksesi on osallistumassa messuille, asiakkaita kannattaa myös kutsua osastolle. Voit myös lähettää asiakasrekisterillesi kirjeen, jossa kerrot, että olette mukana ja kutsut käymään osastolla jonkun houkuttimen avulla.

Tapahtuman logon hyödyntäminen omassa markkinoinnissa on oiva keino muistuttaa asiakkaita tulevista messuista ja houkutella heitä kohtaamaan juuri sinun yrityksesi messujen aikana. Voit käyttää tapahtuman logoja mm. omilla nettisivuillasi, sähköisissä uutiskirjeissä, mainoksissa ja asiakaslehdissä. Logot löytyvät kohdasta aineistopankki.

Oletko kiinnostunut osallistumaan Energia 2022 -messuille?

Varaa paikkasi tai pyydä lisätietoja >>

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tai kysy lisätietoja täyttämällä tarjouslomake. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva messupaketti.

Nina NurminenNina Nurminen
myyntipäällikkö
puh. 010 830 0803, gsm 040 701 4183
nina.nurminen@expomark.fi