Skip to content

Varo huijariluetteloita

Harhaanjohtavaa messuluettelomarkkinointia tekevät ns. luettelohuijarit ovat taas aktivoituneet

Jotkut Internetissä julkaistujen maksullisten hakemistojen ylläpitäjät ovat lähestyneet taas myös Expomarkin asiakkaita etupäässä rahastustarkoituksessa. Kirjeitä tulee erityisesti  International Fairs Directory -nimiseltä yritykseltä/huijariluettelolta.

Huijarit lähettävät pääsääntöisesti postitse tai sähköpostitse harhaanjohtavia sopimuksia. Kirje tai lomake naamioidaan esitäytetyiksi tietopyynnöiksi, jossa tarjotaan yrityksen tietoja hakemistoon. Viestistä saa käsityksen, että palvelu olisi ilmaista. Sopimuksen sitovuus ja hinta piilotetaan pitkien sopimusehtojen uumeniin yleensä paperin ala-laitaan. Osaa näytteilleasettajiamme on lähestytty myös puhelimitse ja peritty ”vanhoja maksamattomia” laskujaYritys/henkilö saattaa myös tarjota maksua vastaan listaa tapahtuman kävijöistä.

Tietopyyntökirjeissä ja lomakkeissa annetaan ymmärtää, että luetteloyrittäjät toimivat yhteistyössä Expomarkin tai kyseisen messutapahtuman kanssa. Tämä ei pidä paikkaansa, Expomark ei tee yhteistyötä luettelohuijareiden kanssa. Tapahtumiemme mahdollisen yhteistyökumppanin tiedot löytyvät aina Extranet-palvelustamme ja kumppanista kerrotaan messukohtaisissa kirjeissämme sekä mainonnassa.

Mikäli haluat lisätietoa tai et ole varma viestin lähettäjästä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme:
010 830 0800 tai asiakaspalvelu@expomark.fi