Skip to content
Masino Oy
Product group:
Energiantuotannon ja jakelun laitteet, komponentit ja varusteet - Energy production and distribution equipment, components and supplies
Käyttö, kunnossapito, huolto - Operation, maintenance, service

Masino Oy

Booth:
A520

Masino Oy:lta saat tarkoin valittujen tuotemerkkien pumput, puhaltimet, varaosat sekä asiantuntevan huollon kaikkialle Suomeen. Teollisuuden kaikissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä vaaditaan äärimmäistä tarkkuutta ja teknistä osaamista. Huolella suunniteltu ennakkohuolto sekä nopea reagointi yllättäviin toimintahäiriöihin ovat ydinosaamistamme.

Oikeanlainen pumppu käyttökohteeseesi

Tunnemme erilaiset pumput ja niiden koko elinkaaren. Palvelemme eri teollisuudenaloja ja osaamme suositella oikeanlaista pumppua vuosien kokemuksella. Pumppua valitessa käymme ensin yhdessä läpi tarvittavat lähtötiedot, jotka vaikuttavat olennaisesti pumpun valmistusmateriaaliin.

Millaista nestettä pumpulla tullaan pumppaamaan? Kuinka paljon painetta tarvitaan? Kuinka paljon pumpun pitää tuottaa? Näiden tietojen pohjalta osaamme suositella oikeanlaista pumppua. Takaamme, että myös hyötysuhde vastaa asettamiasi vaatimuksia.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Nopea ongelmanratkaisu ja asiantuntemus

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenien kokemus voimalaitosten, paperitehtaiden ja prosessiteollisuuden huoltotoimenpiteistä ja heidän osaamistaan pidetään yllä säännöllisillä koulutuksilla. Iso osa asiantuntemustamme on analysointi ja ongelmanratkaisu. Esimerkiksi höyryturbiinin käynnistysongelmat ovat harvoin yksiselitteisiä, jolloin ongelman tunnistaminen vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa.

Tilaamalla huollon osaavalta kumppanilta säästät laitoksen kunnossapitoyksikön resursseja muuhun.

Tutustu huolto- ja palvelutarjontaamme

Masino Oy on osa Masino Groupia

Masino Group on teollisuuden ja rakentamisen asiantunteva kumppani.

Palvelemme muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa.