Skip to content
Konwell
Product group:
Energiatehokkuus ja energiansäästö (teollisuus ja kiinteistöt) - Energy efficiency and energy saving (industry and real estate)
Käyttö, kunnossapito, huolto - Operation, maintenance, service
Suunnittelu- ja konsulttipalvelut - Design and consultancy services
Teollisuuden energiaratkaisut – Energy solutions for industry
Vetytalous – Hydrogen Economy
Vihreä siirtymä – Green transition

Konwell

Booth:
A719

FIN

Olemme teollisuusventtiileihin, prosessiautomaation kenttälaitteisiin ja kaasulaitteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Toimintamme kattaa sekä laajat kokonaisprojektit että yksittäiset tuotetoimitukset. Tuemme suunnittelussa, toimitamme laitteet, huollamme venttiilit ja järjestämme koulutuksia.

Asiakaskuntamme muodostuu teollisuusyrityksistä sekä suunnittelu- ja insinööritoimistoista, jotka tekevät projekteja myös maailmanlaajuisesti.

Asiakaskyselyissä vahvuuksiamme ovat olleet korkea tekninen tietotaito, laadukkaat tuotteet (mm. GESTRA ja ARI-Armaturen) ja joustava palvelu.

ENG

We provide high quality industrial valves and field equipment for a variety of process media. Our expertise covers everything from valve sizing and system planning to consulting and maintenance.

Energia-avain

Varaa juttutuokio haluamallesi messupäivälle sähköpostilla

Energia-avain on palvelumme, jossa pureudumme laitoksenne energiatehokkuuden parantamiseen suoraviivaisin keinoin.

Laitoksessa kuin laitoksessa saattaa lymytä useampia kohteita, joissa energiankäyttöä olisi mahdollista tehostaa ja saada sitä kautta säästöjä.

Tutustumme laitoksessanne valitun prosessin energiankäyttöön. Teemme tehdaskierroksen ja perehdymme dokumentaatioonne yhdessä keskeisen henkilökuntanne kanssa. Keskitymme etsimään sellaisia osa-alueita, joita voidaan lähteä heti tehostamaan.

Lopuksi laadimme raportin, johon sisältyvät tehostamis- ja säästökeinot sekä karkeat arviot takaisinmaksuajoista. Voimme myös olla mukana potentiaalisimpien toimenpiteiden toteutuksessa.

Tule juttelemaan asiantuntijoillemme

Asiantuntijamme ovat paikalla messuilla. Olemme rakentaneet erillisen neuvottelutilan, jossa esittelemme Energia-avaimen mahdollisuuksia kiinnostuneille vierailijoille.

Varaa aika tiivistä esittelyä varten sähköpostilla konwell@konwell.fi

HEROSEN venttiilit kryogeenisille väliaineille

HEROSEN erityisosaamista ovat kryogeenisiin prosesseihin soveltuvat venttiilit sekä täyttöjärjestelmät. Ne sopivat erinomaisesti prosesseihin, joissa virtaa vety, typpi, LNG tai muu nesteytetty kaasu.

HEROSEN venttiilit on suunniteltu jopa -269°C käyttölämpötiloille. Se riittää erinomaisesti nestemäisen vedyn (-253°C) vaatimuksiin.