Skip to content
KL-Lämpö Oy
Product group:
Energiatehokkuus ja energiansäästö (teollisuus ja kiinteistöt) - Energy efficiency and energy saving (industry and real estate)
Käyttö, kunnossapito, huolto - Operation, maintenance, service
Muut alan palvelut ja tukitoiminnot - Other services and support activities

KL-Lämpö Oy

Booth:
A429

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Vuonna 1993 perustettu yritys tunnetaan teollisuuden, voimalaitosten ja kiinteistötekniikan arvostamana luotettavana yhteistyökumppanina.

Avainlippu-merkityt palvelumme ja kattavat tuoteratkaisumme parantavat energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

Yrityksemme asiantuntemusta hyödynnetään muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa – niin yksityisellä kuin julkisella puolella.

Lisäksi tarjoamme ratkaisuja höyryntuotannon optimointiin ja prosessiveden valmistukseen. Toimintamme perustuu oman laboratoriomme laadukkaaseen vesianalytiikkaan ja tutkimustoimintaan.

Levylämmönsiirtimien huoltopalvelumme tehostavat lämmönsiirtoa ja ylläpitävät energiatehokkuutta

Teollisuusprosesseissa lämmönsiirtimet ovat kosketuksissa erityisen likaaviin virtauksiin. Lämmönsiirtopinnoille kertyvät likakerrostumat heikentävät nopeasti lämmön siirtymistä aiheuttaen merkittävää energiakustannusten kasvua sekä tuotantoa häiritseviä prosessihäiriöitä. Siksi levylämmönsiirtimet tulee puhdistaa tai huoltaa säännöllisesti lämmönsiirtotehon ylläpitämiseksi.

Puhdistamme asiakkaan lämmönsiirtimen omassa huoltokeskuksessamme, omalla kalustollamme ja puhdistusta varten kehittämillämme erikoiskemikaaleilla.
Tarvittaessa voimme kunnostaa siirtimen myös asiakkaan toimitiloissa, mikäli tuotantoseisokki tai kapasiteettitarve sitä edellyttävät.

Meillä on vankka kokemus lämmönsiirtimien CIP-pesuista (kemiallinen pesu siirrintä
avaamatta) ja siirtimien puhdistuksesta käynnin aikana tai huoltoseisokin yhteydessä.

Kunnostamme kaikkien valmistajien levylämmönsiirtimet ja toimitamme niihin tiivistei ja varaosia.
Huoltokeskuksemme kapasiteetti mahdollistaa haastavienkin siirrinhuoltojen tehokkaan toteuttamisen.

Lue lisää: https://www.kl-lampo.com/lomake/palveluratkaisut/teollisuuden-palvelut/lammonsiirrinpalvelut/158

Toimitamme ioninvaihtohartseja voimalaitosten ja teollisuuden veden esikäsittelyyn.

Edustamme saksalaisen Lanxess Deutschland GmbH:n LEWATIT-ioninvaihtohartseja. Lanxess on maailman johtava ioninvaihtohartsien kehittäjä ja valmistaja. Lanxessin LEWATIT-hartsit ovat olleet markkinoilla jo vuosikymmeniä ja ne ovat saavuttaneet asiakaskunnan luottamuksen tehokkuutensa ansiosta.

LEWATIT-hartsien etuja ovat luotettavuus ja pitkäikäisyys. Ne mahdollistavat myös vedenvalmistusprosessin häiriöttömän ja kustannustehokkaan toiminnan.

Lue lisää: https://www.kl-lampo.com/tuoteratkaisut/vedenkasittelykemikaalit/hartsit-ja-precoat-massat/44