Skip to content

Innovaatiokilpailu 2020

Energia-alan päätapahtuma
25.-27.10.2022, Tampere

Energiamessujen Innovaatiokilpailun 2020 voitti Geyser Batteries

Energiamessujen Innovaatiokilpailun 2020 pääpalkinnon 5000 euroa voitti Geyser Batteries. Finaali käytiin World Energy Councilin järjestämässä Energiapäivässä 20.10.2020. Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille osallistujille, kilpailu oli todella kovatasoinen.

Innovaatiokilpailussa haettiin ratkaisuja, joilla on suuri liiketoimintapotentiaali ja vaikuttavuus energiajärjestelmän murroksen edistäjänä. Nämä innovaatiot ratkaisevat asiakkaiden polttavia ongelmia tai tarpeita – ja muodostavat keskeisen elementin tulevaisuuden energiajärjestelmässä.

Kilpailu järjestettiin yhteistyössä Grid.vc:n ja VTT:n kanssa. Kilpailun raadissa oli mukana energia-alan tärkeimmät pääomasijoittajat: Grid.vc:n lisäksi mm. Helen Ventures, Voima Ventures sekä Business Finland ja Valkea-kiihdyttämö.

Raati valitsi kaksi finalistia kuuden kiinnostavan semifinalistin joukosta. Virtuaalisena järjestetyn semifinaalin esitysten ja haastattelujen perusteella raati valitsi finaaliin yhtiöt, jotka ovat valmiita tuomaan nopeasti uusia avauksia energiamarkkinoille ja joilla on vahvat tiimit tekemässä kehitys- ja kaupallistumistyötä.

Energiamessujen siirryttyä koronan vuoksi syksylle 2022, finaali käytiin World Energy Councilin Energiapäivässä 20.10.2020. Arvovaltainen ja asiantunteva yleisö valitsi voittajaksi Geyser Batteriesin.

Innovaatiokilpailun palkinnon 5000 euroa lahjoitti Suomen Messusäätiö, joka rahoittaa vuosittain 400 000 eurolla palkintoja suomalaisen elinkeinoelämän edistämiseen. Tunnetuimpia tunnustuksia ovat muun muassa Kaj Franck -muotoilupalkinto, Vuoden Nuori Suunnittelija -palkinto ja Rakkaudesta kirjaan -palkinto.

Lisätietoja Innovaatiokilpailusta 2020:
Jussi Teijonsalo,  toimitusjohtaja, Grid.vc
jussi.teijonsalo@grid.vc, puh 040 584 2090

Lisätietoja Energiamessuista ja sen yhteydessä myönnettävistä Suomen Messusäätiön tunnustuksista:
Tomi Niemi, toimitusjohtaja, Expomark Oy
tomi.niemi@expomark.fi, puh. 040 765 6248

Tiedote Grid.vc:n sivuilla >>

Geyser Batteriesin sivuille >>

 

Yhteistyössä:

 

Expomark logo

Energia 2020 logo