Skip to content

UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

THE ENERGY EVENT
OF FINLAND
25.-27.10.2022, Tampere

Varaa osastopaikkasi nyt!

Maksaako pysäköinti?
Kyllä, pysäköinti maksaa 7 €. P-lipun voit ostaa sisältä lipunmyynnistä tai infopisteestä tai ulkovalvojalta ulos ajaessasi.

Missä on vaatesäilytys?
Narikat löytyvät sekä pohjoisen sisäänkäynnin yhteydestä että pääsisäänkäynnin yhteydestä.
Vaatesäilytys on maksullinen, 2 €.

Kuinka ilmoittaudun messuvieraaksi?
Ammattitapahtumissa alan ammattilaiset pääsevät tutustumaan messuihin maksutta. Täytä tiedot ja rekisteröidy kävijäksi Pääsyliput -otsikon alta. Muista tulostaa mukaan oma rintakortti.

En saanut tulostettua rintakorttia / minulla ei ole tulostinta, kuinka saan kortin?
Ei hätää, voimme tulostaa sinulle rintakortin messukeskuksen aulassa. Muista tehdä rekisteröityminen kuitenkin ennakkoon.

Missä on Seminaarikeskus? Entä D-hallin kokoustilat?
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Seminaarikeskuksen löydät rakennuksen toisesta kerroksesta. Käynti toiseen kerrokseen pääaulan Ravintola Arlandan aulasta (lasiovista sisään). Portaita vastapäätä löydät myös hissin seminaarikeskukseen. Seminaarikeskuksesta löytyvät tilat: Tähtien Sali, Mars, Saturnus, Jupiter ja Pluto.

D-hallin kokoustilat ovat myöskin 2. kerroksessa. Helpoiten kokoustiloihin löydät pääaulan kierreportaat ylös kiipeämällä ja Ravintola Rigan suuntaisesti kokouskäytävälle suuntaamalla. Kokouskäytävän tilat ovat seuraavat: Fouga, Tuisku, Viima, Fokker, Pyry, Myrsky, Tuuli, Blenheim, Convair ja Douglas.

Onko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa maksutonta wlan-nettiyhteyttä?
Valitettavasti ei. Messukeskuksessa toimii Messu -niminen verkko, joka on maksullinen, 18 € (sis. alv), kortti on voimassa 24 tuntia ja toimii yhdellä laitteella. Wlan-kortin voit ostaa messutoimistosta.

Voinko varata puheenvuoroa/tietoiskua tapahtumaan?
Pääasiassa ohjelmalavojen puheenvuorot on tarkoitettu tapahtuman näytteilleasettajille, mutta mikäli olet kiinnostunut ostamaan yritykselle puheenvuoron, olethan yhteydessä myyntitiimiimme; nina.nurminen(at)expomark.fi, puh. 040 701 4183.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Energian Tulevaisuus -uutiskirje – pysyt kuulolla ohjelmasta ja parhaista messutärpeistä.

Teollisuustapahtumat